Klätterutrustning som den perfekta julklappen

Nu när ljudet av bjällerklang börjar höras över staden är man raskt på jakt efter den perfekta julklappen. Vem man än frågar kommer en stor majoritet att tala om hur de hellre mottar en aktivitet i julklapp än ett fysiskt objekt. Frågan är bara hur man ska gå tillväga för att hitta den där perfekta aktiviteten som många kan ta del av. Plötsligt tänds glödlampan över huvudet och så har man nu utan tvekan kommit på det bästa alternativet: Klättring!

 

Denne sysselsättning medför en fantastisk känsla av frihet samtidigt som man kan få ta del av lite frisk luft och motion. Varför inte därför satsa på klätterutrustning som den kommande julklappen för att förbereda sin vän eller släkting på ett sjudundrandes äventyr!

 

All utrustning på en plats

Det finns ett rätt så stort antal butiker där man kan finna den perfekta klätterutrustningen, men när allt kommer till kritan är det bäst att vända sig till webbutiker såsom https://www.gubbies.se/. Här finner man utmärkta villkor som man inte lätt kan få tag på i andra butiker. Vad sägs om att exempelvis få tillgång till fri frakt så länge man köper produkter för över 900 kr? Eller att man har full returrätt i hela två veckor samt att leveransen av varorna enbart tar omkring två dagar? Det låter nästan för bra för att vara sant, men hos Gubbies är det ingen överraskning att servicen ligger på en sådan hög nivå.

 

Självklart får vi dock inte glömma att tala om själva utbudet. En produkt i deras webbutik som verkligen säljer som smör i solsken är klättergrepp. Dessa kan fästas på en vägg för att skapa den perfekta klätterväggen. De klättergrepp som man hittar hos Gubbies erbjuds i 13 olika färger, och givetvis i många olika former. Om man exempelvis vill skoja till det kan man införskaffa sig klättergrepp som är formade som bokstäver i alfabetet. Kanske är det en fest eller ett kalas där det hade varit roligt att skriva någonting till födelsedagsbarnet genom de klättergrepp som man fäster på väggen. Det finns möjligheter hela vägen till månen med de produkter som Gubbies har i sitt sortiment.

 

Kläder och kundtjänst

 

Det blir sannerligen inte lätt att klättra om man har på sig opassande skor. Hos Gubbies kan man finna en stor uppsättning av fantastiska skor till mycket bra priser. Dessa har ett mönsterdjup under sig som gör det lätt att få ett bättre grepp om väggen, berget eller var man nu har valt att klättra. Samtidigt är skorna dessutom mycket böjbara, vilket resulterar i ett bättre fotfäste och ett smidigare sätt att klättra. När vi talar om skor får vi dock inte glömma de resterande kläderna som kan behövas när man är i processen av att klättra. Gubbies har ett brett utbud av toppar, t-shirts, hoodies och ett flertal andra plagg som håller en varm samtidigt som det inte blir alltför tungt vid klättringen.

 

Som om detta inte vore nog pågår just nu en tävling där man kan vinna utrustning för så mycket som 1 000 kr. Genom att registrera sig till nyhetsbrevet är man automatiskt med i tävlingen och kan se framemot den potentiella vinsten. Detta är någonting som man verkligen inte vill missa.

 

Om man inte är helt säker på vilka produkter som passar en eller vad man bör leta efter kan man enkelt och smidigt ta hjälp av kundtjänsten hos Gubbies. De har ett telefonnummer som man kan ringa under deras öppettider, men det finns även en mejladress där man kan skicka iväg ett mejl till dem. Därefter svarar de så fort som möjligt och besvarar alla de frågor som man må ha.